Hoera hoera de inloop is weer gestart op 7 juli om 10.00 uur. Dit na de coronacrisis. Bij binnenkomst moesten we onze handen desinfecteren en werd je met een digitale temperatuurmeter gecontroleerd. Daarna namen we plaats aan een tafel met natuurlijk de 1.5 meter regel die we allemaal inmiddels wel kennen. Handgel en vragen die conform de RIVM regels er ook bij horen. Koffie en thee werden  rond geserveerd met een stukje taart , slagroom en een vlaggetje erop. Hoe leuk was dat. Iedereen was blij elkaar weer te ontmoeten en praatte enthousiast met elkaar. Hoewel de sfeer anders was, was het goed. Pastor Leny sprak ons met een headset toe. Welkom allemaal en wat fijn dat iedereen bespaard is gebleven. Tevens zijn er ook mensen die een dierbare zijn verloren. We gaan voorwaarts en gaan er met elkaar weer wat van proberen te maken.  Bemoedigende woorden werden gesproken en we gaan verder met elkaar, anders dat wel.

Er werd Rummikub gespeeld met handschoenen aan en gesjoeld. De zaal was goed gevuld wat fijn was. Mensen waren blij dat de inloop weer open was. Om elf uur aten we poffertjes met limonade erbij omdat de gezamenlijke maaltijden nog niet worden opgestart. De week erop kregen we snacks , we worden inwendig dus ook goed verzorgd. Als je weer huiswaarts keerde dan stak je een kaart omhoog zodat de gastvrouw je begeleide. Zo voorkom je dat iedereen door elkaar loopt. Veilig en professioneel was alles geregeld, heel fijn. Alles verliep vlot en we kijken terug op een goede start.

Maar stilletjes hopen we toch ook dat het nieuwe normaal toch weer het oude normaal gaat worden. Maar voor herhaling vatbaar was het zeker. Leuk om iedereen weer te zien en te spreken.

Groetjes Sonja

Menu