Altijd vrolijk en opgeruimd en hard aan het werk in de keuken. Hier gaat het om Denise Milort. Ik ben 28 jaar, ik ben gastouder en order Picker bij de flora.

Ik kook de maaltijden voor de Inloop en zorg voor hygiëne en ook ondersteun ik pastor Leny Lievaart. Maar het is nu rustig door de coronatijd. En ik zit bij de F.I.F. dat is een meidengroep. We gaan allemaal leuke dingen doen en we ondersteunen elkaar.

Ik heb al 4 jaar de kindercrea met het kerstdiner gedaan. Hier houden we de kinderen bezig terwijl hun ouders zitten te eten. Pas later ben ik met maaltijden koken begonnen, nadat mijn moeder en ik een keer mee aten bij de Inloop. Mijn moeder zei dat ik ook kon koken voor de Inloop. En zo is dit bij pastor Leny Lievaart terecht gekomen.

Wij hebben de eerste periode van de coronatijd afhaal maaltijden voor de Inloop gekookt. Voor de mensen van de voedselbank en de mensen die het wat minder hebben.

Ik vind het hartstikke gezellig bij de Inloop. Je kan altijd een praatje maken met de bezoekers. Mijn hobby’s zijn lezen van fiction alternatieve Harry Potter boeken, fietsen en televisie kijken. Mijn lievelingsrecept is zalmrisotto. Ik maak hem graag op de makkelijke manier. Hij staat thuis zeker 1 keer per maand op het menu.

Met de kerst wil ik lekker thuis blijven met ons gezinnetje. Samen gourmetten en rustig aan doen. En mijn kerstgedachten is dat iedereen toch gezond de coronatijd doorkomt.

Denise’s lievelingsrecept zalmrisotto
Ingrediënten
– olie
– ui
– risottorijst
– 2 bouillon bokjes
– verse zalm
– crème fraiche
– doperwten

Bereidingswijze
* olie in de pan. Ui fruiten.
* rijst toevoegen even meebakken.
* bouillonblokjes toevoegen plus 1,5 liter water
* 20 minuten koken en af en toe roeren
* doperwten toevoegen en nog 5 minuten koken. Als het moet een beetje water extra.
* als de rijst gaar is blokjes zalm toevoegen plus crème fraiche

Vragen hierover?  Gewoon even Denise bellen

eet smakelijk

Menu