Graag wil ik mij even voorstellen aan u.

Mijn naam is Sonja. Ik ga u voortaan op deze website informeren over alle activiteiten die er zoal, in de Inloop Hoek van Holland, plaats vinden. Hopelijk vind u het leuk om mijn berichten met de daarbij behorende foto’s te lezen en te bekijken.

Laat ik me even voorstellen. Ik studeerde ooit journalistiek maar heb helaas de studie niet kunnen voltooien. Ik ben moeder van een geweldige dochter van 10 jaar, het is echt een schatje en mijn liefste bezit. Iedere moeder zal dat vast begrijpen, haha.

Door hoe mijn leven is verlopen heb ik veel mee gemaakt net zoals de meesten van de inloop. Ik vind het persoonlijk fijn dat er een plek is met lieve mensen waar je mag komen en gewoon jezelf mag zijn.

Het is leuk om op deze wijze iets van mijn passie te kunnen vervullen want schrijven vind ik nog steeds fantastisch. Pastor Leny bood mij deze kans waar ik echt onwijs veel zin in heb. En ik hoop dat u/jij er veel plezier aan beleeft om mijn berichten te lezen, te volgen, en op die wijze betrokken te zijn bij de inloop. Een plek waar, al 10 jaar, veel mensen gehoord, geholpen en bijgestaan worden. Het motto van de pastor en de vrijwilligers is “kom maar en kom maar zoals je bent. Zo werkt het ook in de praktijk.

Dus lieve lezers ga ik u informeren over de activiteiten die er zoal gebeuren in de Inloop. Tevens zullen er met bezoekers en vrijwilligers interviews volgen. Moet ik nog wel wat vragen gaan bedenken en ja, dat vind ik superleuk.

Veel plezier bij het lezen. U kunt ook reageren op mijn artikelen en of ideeën aan de hand doen. Denk vooral met mij mee.

Tot de volgende keer,

Groetjes vanuit de Inloop,

Sonja

Menu