Uitje RET-boot met lekkere vis vooraf

Op dinsdag 23 oktober had de Inloop weer een speciale dag. Cees Hofland trakteerde weer op garnalencocktail, kippensoep en schalen met vis en salades voor 50 mensen.

Dit keer liet hij de mensen van de Inloop ophalen met een bus van Rooney om mee te varen met een rondvaart van de Nieuwe Prins van de RET. Een zeer leuk uitje voor de mensen van de Inloop die niet zoveel te besteden hebben. Pastor Leny Lievaart kwam erachter dat deze doelgroep het mist om gezellig koffie te drinken. Pastor Leny richtte 10 jaar geleden de Inloop op. Nu kan je iedere dinsdagochtend koffie komen drinken en de tweede en de vierde dinsdag van de maand een maaltijd met elkaar eten. Je kan gewoon komen zoals je bent. Dat is laagdrempelig voor iedereen en we voelen ons als 1 grote familie binnen de inloop. En Pastor Leny is ons maatje die iedereen helpt en begeleidt.

                                                                                                

De schalen vis salades smaakten heerlijk en vonden gretig aftrek. Iedereen genoot volop. Als we klaar waren met eten stapten we op de bus naar de Berghaven. Voordat we aan boord gingen werd er nog een foto gemaakt. We zochten allemaal een plekje om te zitten. Al snel zagen we de zeehonden. Iemand die heel erg van boten houdt mocht een hele tijd bij kapitein mee kijken. Je zag veel gelukkige gezichten na afloop. We maakten nog een klein ritje met de bus.

En we reden nog even langs bij de Hoekse Vishandel
waar Cees Hofland stond te zwaaien.
We hebben Vees bedankt met een zelf gemaakt
boekje met teksten gedichten en foto’s

Menu