Vis smikkelen bij de Inloop

Op dinsdag 8 mei weer een dag van de Inloop. Hier kan iedereen komen zoals die is. Er wordt gezellig koffie gedronken. En elke tweede dinsdag en vierde dinsdag van de maand is er een warme maaltijd. Ook worden er spelletjes gespeeld en veel dames nemen hun breiwerk mee, er wordt geschilderd en geknutseld. Goed Beeezig!

Verder wordt er gezellig bij gekletst en gaat het er ontspannen aan toe. Jong en oud door elkaar, laatst werd er iemand negentig jaar en omdat ze er zoveel nieuwe vrienden had gemaakt trakteerde ze taart met slagroom. Dat was smullen. Yes!

Deze tweede dinsdag van de maand dus, tijd voor de warme maaltijd. We hebben geluk deze keer, want het is een maaltijd van de Hoekse Visboer Cees die sponsort de Inloop. Hier droom ik echt van want dit is zo fantastisch!! Want, de meeste van ons kunnen dat gewoon niet betalen. De vis wordt zo niet duur betaald haha! Zo kan het dus gaan! We zijn dankbaar!

Heerlijke kibbeling, hele lekkerbekken, friet, fraaie volle schalen salades, garnaaltjes en gerookte zalm. Het haring happen vinden we echt een feestje. En als toetje een bakje met vers fruit. Appel, druif, ananas, in één woord heerlijk. Via deze weg bedanken we visboer Cees. En mijn omega 3 is weer geheel op gezond peil.

Na afloop wordt alles opgeruimd door vrijwilligers en mensen helpen spontaan met opruimen.     Tot de volgende keer dan is het koffie drinken, als je tijd hebt kan je een keer langs komen. Dan kun je zelf ervaren hoe het is bij de Inloop.

Tot de volgende keer,

Groetjes vanuit de Inloop

Sonja

Menu