Oudste bezoeker van de Inloop Bep Hoekveen de Smit.

 1. Wat is uw leeftijd en bent u getrouwd?
  Ik hoop op 8 december 94 jaar te worden. Ik ben 2 keer getrouwd geweest en ga nu met mijn buurman om. Zijn vrouw is overleden en nu trekken wij veel met elkaar op. Natuurlijk genieten we hiervan.
 2. Wat doet u bij de Inloop?
  Rummikuppen en sjoelen en vandaag heb ik een kerstkrans gemaakt. Het schilderen wat je ook kan doen zie ik niet zitten. Waar moet je al schilderwerk laten.
 3. Hoe bent u bij de Inloop terecht gekomen?
  Door pastor Leny Lievaart, we gingen al met elkaar om. Dat was na het overlijden van mijn dochter Ada. Ik woon in Humanitas en we zijn een groep die allemaal naar de Inloop gaan.
 4. Hoe lang komt u al bij Inloop?
  Vanaf het begin. Dat is al ruim 10 jaar.
 5. Heeft u veel vriendinnen bij de Inloop?
  Mijn vriendinnen die hier komen zijn meer mijn buren. Mijn echte vriendinnen wonen in ’s Gravenzande, daar kom ik vandaan.
 6. Wat is het leukste wat u heeft meegemaakt bij de Inloop?
  De uitjes naar Avifauna, niet te ver, mooi weer en een mooie vogelshow. Verleden jaar naar Trompenburg de botanische tuin. En het uitje naar de Biesbosch vond ik ook heel leuk.
 7. Wat vindt u van de Inloop?
  Op zich een goed idee. Er zijn mensen die hier graag naar toe gaan en het wordt ook steeds drukker.
 8. Wat zijn uw hobby’s?
  Wij hebben schare kinderen, het 17de achterkleinkind is geboren. En er zijn 14 kleinkinderen. Ik zou zo de hele dag kunnen lezen, maar ik kom er niet toe. Mijn echte hobby dat kan ik niet meer, dat is dagjes fietsen.
 9. Blijft u ook eten bij de Inloop?
  Ja hoor, prima eten.
 10. Ik heb gehoord dat u erg van gedichten houdt. Welk gedicht zou u voor de Inloop kiezen?
  Het gedicht “Wandelen met God” van Okke de Jager. Ik ken dit gedicht uit mijn hoofd en ik heb dit gedicht ook voorgedragen bij het overlijden van mijn zoon.
 11. Wat is uw levensmotto?
  Ik vind het belangrijk dat ik goed ben in de relatie met mensen. Ik ben bij dat ik een blijmoedig mens ben met de kracht van boven. Ik heb zoveel meegemaakt dus ik ben blij dat ik zo de kracht mag ontvangen.
 12. Wat heeft u met de mensen van de Inloop?
  Ik heb er een goede band mee, prima.

“Tot de volgende keer,
Groetjes vanuit de Inloop”!
Sonja

 

 

Menu